Beste wifi router

We kunnen niet meer zonder

We kunnen er de laatste tijd maar moeilijk meer omheen dat we bijna allemaal veel gebruik maken van internet. Helemaal sinds iedereen wel een smartphone lijkt te hebben is het woord ”verslaving” zeker geen onderschatting. Juist omdat er zo veel gebruik van wordt gemaakt is het extra belangrijk om de beste router te hebben voor draadloos internet.

wifi routerWeet waar je op moet letten

De beste wifi router heb je natuurlijk niet zomaar. Je moet weten waar die aan moet voldoen. Om te beginnen het gebruiksgemak. Er moet zeker niet één of ander vervelend obstakel zijn die roet in het eten gooit. Wat dacht je van de snelheid? Een dikke vloer is dus zo’n obstakel waardoor alles trager gaat dan de bedoeling is. De beveiliging moet ook in orde zijn, want bij en kwart van de gevallen is dat niet zo. Daarbij moet het instaleren goed te doen zijn.

Ga voor een router met N-standaard

Het kan altijd sneller en een router met N-standaard heeft een tempo dat vijf keer hoger is dan de oude G-standaard. Omdat dit zo vernieuwd is kun je het zeker een voorwaarde noemen waar de beste wifi router aan moet voldoen. In 2021 is volgens een comment hier op de website van Karel bijna elke router wel voorzien van N-standaard wifi-verbinding, en ook Wifi 6 zal binnenkort standaard worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *