Beste router voor glasvezel

Wat is de beste router voor glasvezel?

Als je in het bezit bent van een glasvezel aansluiting wil je natuurlijk ook dat de mogelijkheden die er zijn om de snelheid tot recht te laten komen, gebruikt worden. Om ervoor te zorgen dat je de beste router voor glasvezel kiest moet je kijken naar een aantal punten.

router datacenter glasvezelVerschillende routers

Het kiezen van de beste router voor de glasvezel verbinding is erg makkelijk, ga bij jezelf na wat je wensen zijn en welke vereisten daarbij passen.

Ga je voor design? Een stille router? En als je bijvoorbeeld een USB aansluiting wilt hebben op je router moet je daar ook rekening mee houden.

Welke opties zijn er?

Er zijn verschillende opties op de routers je hebt bijvoorbeeld routers met een 4G modem, daarmee deel je het mobiele datanetwerk van je telefoon met bijvoorbeeld meerdere laptops en andere mobiele telefoons. Er bestaat ook een zogenaamde repeater, deze vergroot het bereik van je netwerkverbinding, handig als je een groot huis hebt of een huis met dikke muren. Kortom er zijn zoveel verschillende routers, kies er een die bij je past.

2 gedachten over “Beste router voor glasvezel”

  1. Leuk artikel maar door het ontbreken van een datum waarop het artikel is geschreven is het niet eens de moeite waard om het artikel te lezen? Van wanneer is deze informatie? Is deze nog up-to-date?

    1. Bart ik doe mijn best om deze website in mijn vrije tijd te beheren. De producten zijn niet altijd 100% up to date, maar ik doe mijn best!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *